Het nieuwe plan

U heeft kunnen lezen dat het ingediende plan, dat wij samen met u hebben gemaakt, is afgewezen door het dagelijks bestuur. De reden hiervoor is dat de kosten veel te hoog waren. Samen met het dagelijks bestuur hebben we gekeken naar andere mogelijkheden.
Het doel was om de kosten drastisch te verlagen en de kwaliteit van het plan minstens hetzelfde te houden. En..... dat is ons gelukt!

 
- Als eerste hebben we gekeken naar de huidige begroting, die ruim opgezet was. Na een intensieve bestudering hebben we de kosten sterk kunnen reduceren.
- Daarnaast hebben we gekeken naar het faseren van het plan en met het uitvoeren van het plan in verschillende fasen kunnen we de investeringen over een langere periode uitsmeren.
- Als laatste hebben we, op uitnodiging van de gemeente Rotterdam op 18 september jl. deelgenomen aan een symposium over Stadslandbouw. Hier zijn we als groep erg enthousiast geworden. Dat heeft ons zelfs geïnspireerd om in het plan, dat we toch moesten aanpassen, meteen een stuk Stadslandbouw te integreren.
We zijn hier zeer enthousiast over!
 
Het nieuwe plan uitgelegd.
Lees hier meer over Stadslandbouw in Rotterdam.