Wie kookt er : Tulin Menu : Udon met kip of vegetarisch, Het voorgerecht en dessert zijn een verrassing Kosten : €12,50 Hoeveel personen : 22 […]
Wie kookt er : Tulin Menu : Buikspek op z’n Dominicaans klaar gemaakt is in bier gemarineerd en in melk langzaam gegaard, spek van een verantwoord […]
Wie kookt er : Robert Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf […]
Wie geeft de workshop: Marjan Kosten: € 27,50 (€ 5,= korting voor vrijwilligers) Vragen: info@heelmetvoeding.nl Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het […]
Ons initiatief is genomineerd voor een Appeltje van Oranje!
Als U ons initiatief een warm hart toedraagt, wilt U dan aub op ons stemmen?
Alvast dank voor Uw steun!