aug
21
vr
?? surprise
aug 21 @ 19:00

Wie kookt er: Sabrina en Jacqueline
Menu: drie gangen surprise  en verdere info volgt nog 
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 20
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

aug
22
za
Wereldkeuken met Tulin
aug 22 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Zomerse stoofgroenten met salade en dessert uit de Turkse keuken
Kosten : € 12,50
Hoeveel personen kunnen komen : 24
Al hulp aanwezig : nee
aug
26
wo
Inmaakworkshop Jam, compote & chutney
aug 26 @ 19:00 – 21:00
Wie geeft de Workshop : Marjan
Kosten : € 27,50 ( € 5,00 korting voor vrijwilligers )

Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke jam, compote en chutney kunt maken. Geheel veganistisch én met louter fruitsuikers. Dus zonder de veelgebruikte geleisuiker. Als je op deze manier inmaakt proef je nog echt de natuurlijke smaken van fruit en groente. Neem je eigen potjes mee (let op: glazen potten met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Je gaat naar huis met een potje jam, potje compote en potje chutney. Ook krijg je de recepten en een hand-out mee naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.

Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

aug
28
vr
Wilma’s cuisine, kom dat zien
aug 28 @ 19:00
Wie kookt er?  Wilma
Menu: Wilma’s cuisine, kom dat zien
Kosten:  € 7,-
Max 20 personen
Voorgerecht:
Gegratineerde portabella uit de oven (paddestoelen) met geitenkaas
Gegrilde gamba met bietensalade en crème van kwark
met een olijvenbroodje
Hoofdgerecht:
Koude komkommersoep
Warme tomatencourgettesoep
met brood van Karel
Nagerecht:
Nazomercrumble met witte bessensorbetijs uit de TT Tuin
aug
29
za
Kennismakingsles yoga
aug 29 @ 16:30 – 17:45

Wie geeft de workshop: Sophie
Kosten: € 12,50
Vragen: info@justsoof.com

Kom lekker ontspannen en opladen in de Taka Tuka tuin bij deze yogales. Maak kennis met deze eeuwenoude bewegingsvorm met gediplomeerd yogadocent Sophie Schaay van Just Soof.
De les is een mooie creatieve samensmelting van hatha yoga, yin yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De les is laagdrempelig en zeker geschikt voor beginners.
De yogales is op het grasveld in het eetbare park. Neem je eigen matje of kleed mee.

Wereldkeuken met Tulin
aug 29 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Zomerse maaltijd en dessert uit de wereldkeuken
Kosten : € 12,50
Hoeveel personen kunnen komen : 24
Al hulp aanwezig : nee
sep
2
wo
Inmaakworkshop Fermenteren
sep 2 @ 19:00 – 21:00

Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 27,50 (€ 5,= korting voor vrijwilligers)
Vragen: info@heelmetvoeding.nl

Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke zuurkool en andere gefermenteerde groenten kunt maken. Ervaar wat een weldaad groentepickels voor je darmen is. Neem je eigen potje mee (let op: glazen potje met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Aan het eind van de workshop proeven we de gemaakte snelle pickels. En na afloop gaat iedereen met een eigen gemaakt potje zuurkool, de recepten en een handout naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.

sep
4
vr
Rook van de Kook
sep 4 @ 19:00

Wie kookt er: Leon en Arjan Rook
Menu: Draadjesvlees, Vis of Vega  (Graag doorgeven welk gerecht u wenst “vlees/vega/vis”)
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 24
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

sep
11
vr
Vuurkracht gerechten van de Bbq
sep 11 @ 18:30

Wie kookt er : Robert
Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf doorgeven)
Kosten : €15,00
Hoeveel personen : 24
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? koken@wollefoppengroen.nl

sep
12
za
Buikspek op z’n Dominicaans
sep 12 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Buikspek op z’n Dominicaans klaar gemaakt is in bier gemarineerd en in melk langzaam gegaard,  spek van een verantwoord gehouden varken
Voorgerecht en dessert zijn een verrassing.
Kosten : €13,50
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee