aug
29
za
Kennismakingsles yoga
aug 29 @ 16:30 – 17:45

Wie geeft de workshop: Sophie
Kosten: € 12,50
Vragen: info@justsoof.com

Kom lekker ontspannen en opladen in de Taka Tuka tuin bij deze yogales. Maak kennis met deze eeuwenoude bewegingsvorm met gediplomeerd yogadocent Sophie Schaay van Just Soof.
De les is een mooie creatieve samensmelting van hatha yoga, yin yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De les is laagdrempelig en zeker geschikt voor beginners.
De yogales is op het grasveld in het eetbare park. Neem je eigen matje of kleed mee.

Wereldkeuken met Tulin
aug 29 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Zomerse maaltijd en dessert uit de wereldkeuken
Kosten : € 12,50
Hoeveel personen kunnen komen : 24
Al hulp aanwezig : nee
sep
2
wo
Inmaakworkshop Fermenteren
sep 2 @ 19:00 – 21:00

Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 27,50 (€ 5,= korting voor vrijwilligers)
Vragen: info@heelmetvoeding.nl

Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke zuurkool en andere gefermenteerde groenten kunt maken. Ervaar wat een weldaad groentepickels voor je darmen is. Neem je eigen potje mee (let op: glazen potje met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Aan het eind van de workshop proeven we de gemaakte snelle pickels. En na afloop gaat iedereen met een eigen gemaakt potje zuurkool, de recepten en een handout naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.

sep
4
vr
Rook van de Kook
sep 4 @ 19:00

Wie kookt er: Leon en Arjan Rook
Menu: Draadjesvlees, Vis of Vega  (Graag doorgeven welk gerecht u wenst “vlees/vega/vis”)
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 24
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

sep
11
vr
Vuurkracht gerechten van de Bbq
sep 11 @ 18:30

Wie kookt er : Robert
Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf doorgeven)
Kosten : €15,00
Hoeveel personen : 24
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? koken@wollefoppengroen.nl

sep
12
za
Buikspek op z’n Dominicaans
sep 12 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Buikspek op z’n Dominicaans klaar gemaakt is in bier gemarineerd en in melk langzaam gegaard,  spek van een verantwoord gehouden varken
Voorgerecht en dessert zijn een verrassing.
Kosten : €13,50
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
sep
18
vr
Mexicaans door Daniella Venezuela
sep 18 @ 18:00

Hoeveel personen: 20
Hulp aanwezig: nee
Aanvang: 18:00 uur

sep
19
za
Udon met kip of vega
sep 19 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Udon met kip of vegetarisch,
Het voorgerecht en dessert zijn een verrassing
Kosten : €12,50
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
sep
26
za
Indische rijsttafel 
sep 26 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Indische rijsttafel
Kosten : €12,50 p./p.
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
okt
2
vr
Colombiaans vlees en vega
okt 2 @ 17:00 – 19:00

Wie: Sandra
Wat: Colombiaans vlees en vega
Aanvang 17.00 eten 19.00 lezing met foto’s over het leven in colombia door Caroline Linares.
Hulp: aanwezig kan altijd meer
Prijs: €8,-