okt
9
vr
Colombia
okt 9 @ 18:00

Colombiaanse verrassing

Wie kookt er : Sandra
Menu : Laat je verrassen door een heerlijk menu met een Colombiaanse twist.
*AFHALEN MOGELIJK (vanaf 17:00 uur) ivm iets minder plaats in ’t Groene Stekkie
Kosten : € 8,00 exclusief drankjes
Hoeveel personen : 16
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

okt
10
za
Turkse keuken van de turkse mama’s
okt 10 @ 18:00

Turkse keuken van de turkse mama’s. Verschillende turkse streekgerechten uit Turkije gekookt door Tulin.
aanvang: 18.00
max 16 personen AFHALEN MOGELIJK! graag voor donderdagochtend doorgeven

okt
16
vr
Pompoenssoep met brood
okt 16 @ 17:00

kok: Danielle
Prijs: 2,50
Lekker buiten rondom het vuur
aanvang: 17.00

A F G E L A S T

okt
17
za
Indische rijsttafel
okt 17 @ 18:00

Indische rijsttafel gekookt door Tulin
aanvang: 18.00

ALLEEN AFHALEN MOGELIJK voor € 10,-

okt
21
wo
Nessebos verkennen
okt 21 @ 10:30 – 12:30

Nessebos verkennen
mei 23 @ 10.30 – 12.30

Wie geeft de workshop : Jacqueline
Kosten : € 17,50 ( €2,50 korting voor tuin vrijwilligers)
Vragen? : tuinvrouwteunisbloem@live.nl
locatie : startpunt van de wandeling Taka-TukaTuin Cole Porterstraat 404 via de Arthur van Schendeldreef.
Workshop : wandeling vanuit de tuin naar het Nessebos, gelegen tussen Zevenkamp en Ommoord. We struinen over het veld en door het bosje. Doordat er geen honden mogen komen, kunnen we vrijelijk plukken en oogsten. Jacqueline vertelt over de eetbare en geneeskrachtige kruiden. Welke delen kunnen er in de thee, salade of warme maaltijd. Aan het einde brouwen we ons eigen kruidige theetje.

Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
okt 21 @ 17:00 – 20:00

Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***

Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

okt
31
za
Tulin kookt weer een heerlijke afhaalmaaltijd
okt 31 @ 16:00 – 18:00

Tulin kookt weer een heerlijke afhaalmaaltijd

Wie kookt er : Tulin
Menu : Kipkerrie met kouseband, gebakken rijst en zoetzure komkommer
*Vega graag bij aanmelding doorgeven
Kosten : €10,00
nov
7
za
Tulin kookt weer een heerlijke afhaalmaaltijd
nov 7 @ 16:00 – 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Kipkerrie met kouseband, gebakken rijst en zoetzure komkommer
*Vega graag bij aanmelding doorgeven
Kosten : €10,00
nov
11
wo
Nessebos verkennen
nov 11 @ 10:30 – 12:30

Nessebos verkennen
mei 23 @ 10.30 – 12.30

Wie geeft de workshop : Jacqueline
Kosten : € 17,50 ( €2,50 korting voor tuin vrijwilligers)
Vragen? : tuinvrouwteunisbloem@live.nl
locatie : startpunt van de wandeling Taka-TukaTuin Cole Porterstraat 404 via de Arthur van Schendeldreef.
Workshop : wandeling vanuit de tuin naar het Nessebos, gelegen tussen Zevenkamp en Ommoord. We struinen over het veld en door het bosje. Doordat er geen honden mogen komen, kunnen we vrijelijk plukken en oogsten. Jacqueline vertelt over de eetbare en geneeskrachtige kruiden. Welke delen kunnen er in de thee, salade of warme maaltijd. Aan het einde brouwen we ons eigen kruidige theetje.

Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
nov 11 @ 17:00 – 20:00

Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***

Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef