Wie kookt er: Tulin – ze laat ons kennis maken met de veelzijdige Turkse keuken.
Voorgerecht:
– Gazpacho soep met espuma van gazpacho
Hoofdgerecht:
– Dolma’s met pijnboom pitten, krenten, kruiden en rijst’
– Artsjokken met dubbel gedopte tuinbonen, courgetten uit eigen tuin( West Turkije )
– Bulgur knoflook kofte’s ( Zuid Turkije, mijn stad Adana )
– Dolma’s van gedroogde aurbergine’s en turkse peper’s met sumak saus ( Uit oosten van Turkije )
Dessert:
– Home made burma baklava met walnoten ( Uit oosten van Turkije )
Kosten : €15,00 (Inclusief 1 bio thee, koffie of limonade)
Evt. extra drankjes 2,50 per consumptie – afrekenen graag contant of per Tikkie.
max. 20 personen
Al hulp aanwezig : Er is nog hulp nodig, dus geef een seintje als je kunt helpen.
Voor vragen of aanmelden (uiterlijk 14 juli): koken@wollefoppengroen.nl
Locatie: workshop in ‘t Groene Stekkie achter de Taka-TukaTuin (per adres Cole Portestraat 404).
Parkeren kun je aan de Arthur van Schendeldreef (over de brug naar het Groene Stekkie).