Workshops

Workshops

In en om 't Groene Stekkie worden regelmatig workshops georganiseerd. Deze workshops zorgen aan de ene kant voor een (kleine) vergoeding voor degene die al de tijd en moeite er in gestoken heeft om de workshop voor te bereiden, te organiseren en te regelen. Aan de andere kant komt er een deel van de opbrengst van de workshop ten goede aan de vaste lasten (water, stroom, huur aan de Gemeente e.d.) die aan ’t Groene Stekkie ‘kleven’.

De Workshops worden zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor een ieder en hebben doorgaans een sterke link met duurzaam leven, biodiversiteit, gezondheid en welzijn en hebben een sociaal karakter. We werken volgens het principe van vol = vol, maar je hebt wel de mogelijkheid om op een reservelijst te komen. Dit kan je aanklikken als je bv. Die datum niet kunt, maar wel graag op een andere datum meedoet. Je kunt hier ook op klikken als je ziet dat de workshop vol zit. Als er meerdere mensen op de reservelijst staan wordt overwogen om een extra workshop te organiseren. Vul het contactformulier in om je op te geven voor een bepaalde workshop of om een vraag te stellen. We zien je graag snel in en rond ’t Groene Stekkie!.

Contactformulier

  Velden met een * verplicht in te vullen!

  Let op!
  ● Reservering worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd.
  ● Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM
  ● Deur open: kwartier voor aanvang

  Workshops

  okt
  21
  do
  Klaverjasavond in ’t Groene Stekkie
  okt 21 @ 19:00

  Klaverjasavond in ’t Groene Stekkie

  Wie: Leon
  Wat: Klaverjasavond
  Kosten: gratis
  Max. 20 personen

  Al hulp aanwezig: ja
  Vragen en aanmelden: opmerkingen@wollefoppengroen.nl
  Locatie: op het terras of in ’t Groene Stekkie 🌿 adres Cole Porterstraat 403, over de brug bij de Arthur van Schendeldreef

  Taka Tuka Tuin

  de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

  Kijk hier

  Koken met de wijk

  Koken met de wijk of mee eten?

  Kijk hier
  Facebook
  Twitter
  Instagram