Workshops

Workshops

In en om 't Groene Stekkie worden regelmatig workshops georganiseerd. Deze workshops zorgen aan de ene kant voor een (kleine) vergoeding voor degene die al de tijd en moeite er in gestoken heeft om de workshop voor te bereiden, te organiseren en te regelen. Aan de andere kant komt er een deel van de opbrengst van de workshop ten goede aan de vaste lasten (water, stroom, huur aan de Gemeente e.d.) die aan ’t Groene Stekkie ‘kleven’.

De Workshops worden zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor een ieder en hebben doorgaans een sterke link met duurzaam leven, biodiversiteit, gezondheid en welzijn en hebben een sociaal karakter. We werken volgens het principe van vol = vol, maar je hebt wel de mogelijkheid om op een reservelijst te komen. Dit kan je aanklikken als je bv. Die datum niet kunt, maar wel graag op een andere datum meedoet. Je kunt hier ook op klikken als je ziet dat de workshop vol zit. Als er meerdere mensen op de reservelijst staan wordt overwogen om een extra workshop te organiseren. Vul het contactformulier in om je op te geven voor een bepaalde workshop of om een vraag te stellen. We zien je graag snel in en rond ’t Groene Stekkie!.

Contactformulier

  Velden met een * verplicht in te vullen!

  Let op!
  ● Reservering worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd.
  ● Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM
  ● Deur open: kwartier voor aanvang

  Workshops

  nov
  11
  wo
  Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
  nov 11 @ 17:00 – 20:00

  Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***

  Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
  Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

  Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
  Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
  Het programma van de kookcursus:
  · Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
  · Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
  · Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
  · Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
  · Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

  Locatie : ‘t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

  Taka Tuka Tuin

  de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

  Kijk hier

  Koken met de wijk

  Koken met de wijk of mee eten?

  Kijk hier
  Facebook
  Twitter
  Instagram