Thema: Vegetarisch uit de Surinaams Creoolse keuken
Voorgerecht: Pastel (Surinaamse pasteitjes)
Hoofdgerechten: BB & R – Bruine bonen met rijst, pom, baka bana , zuurgoed en sla
Drinks: Gemberbier en Orgeade
Er is plek aan tafel voor max. 30 personen.
Wie kookt er: Monique
10 € (Inclusief 1 bio thee, koffie of limonade – evt. extra drankjes 2,50 per consumptie – afrekenen graag contant of per Tikkie).
Al hulp aanwezig : Hulp is welkom!
Voor vragen of aanmelden (uiterlijk donderdag 14 september): koken@wollefoppengroen.nl of even een Appje naar Lenny (06-47408492)
Locatie: Workshop in ‘t Groene Stekkie achter de Taka-TukaTuin (per adres Cole Portestraat 404).
Parkeren kun je aan de Arthur van Schendeldreef , in de buurt van no. 61 (over de brug naar het Groene Stekkie).
Ons initiatief is genomineerd voor een Appeltje van Oranje!
Als U ons initiatief een warm hart toedraagt, wilt U dan aub op ons stemmen?
Alvast dank voor Uw steun!