Wildpluk wandeling
Wie : Tuinvrouw Teunisbloem Wat: wilde kruiden verzamelen uit eigen omgeving. Na afloop ontvang je een kruiden lexicon en zet je een kopje thee van eigen […]
Wie : Tuinvrouw Teunisbloem Wat: wilde kruiden verzamelen uit eigen omgeving. Na afloop ontvang je een kruiden lexicon en zet je een kopje thee van eigen […]
Wie kookt er: Annette Thema: Herfst Oogsttafel Buffet á la Annette - Courgette- en pompoensoep en breekbrood - Eipaddestoeltjes met tomaat - Maiskoekjes en röstiplaat - […]
Wie kookt er: Marleen Thema: Ovenschotelbuffetbuffet Ovenschotels: - Sheperts Pie met lamsvlees en vega variant - Ovenschotel met vis - Vega bloemkool schotel Dessert: - Banoffie-in-a-glass […]
Wie : Tuinvrouw Teunisbloem Wat: wilde kruiden verzamelen uit eigen omgeving. Na afloop ontvang je een kruiden lexicon en zet je een kopje thee van eigen […]
Wie kookt er: JosianeJosiane Thema: Warm Winters Diner - Rodebietensoep met geitenkaascrème - Kabeljauw prei ovenschotel of Prei BlueStilton ovenschotel - Veldsla witlof salade - Winter […]
Wie kookt er: Marleen Thema: Marleen's Kitchen - Vega tortellini uit de oven - Limoncello-Citroen Tiramisu Kosten ncl. thee, koffie of limo Overige drankjes (ook vlierbloesem) […]
Tijd: 18.00 Inloop vanaf 17.30 Kerstdiner net even anders vieren in het fijne Groene Stekkie? Jacqueline & Maria Louise bereiden (met hulp) voor jou het hoofd […]
Wie kookt er: Marleen - Pokeh Bowl met sushirijst, tempé, zeewiersalade, edamameboontjes, veel andere groenten en wasabimayonaise met sesamzaadjes. - Toetje uit Hawaii.. Prijs: 10 € […]
Wie kookt er: Josiane Menu: Aperitief: Sint Valentijn’s streling Entreé: Tarte Tatin van rode biet met geitenkaas en kruidendressing Hoofdgerecht: Kabeljauw of pastei champignons met garnituur […]
Wie kookt er: Marleen Op het menu staan: - Romige spinazielasagne - Chocoladefontein met fruit marshmallows en koekjes Prijs: 10 € incl. 1 thee, koffie of […]
Wie kookt er: Roelie Op het menu staan: - Midden Oosterse salade bowl van tabouleh, geroosterde groenten, labneh en platbrood - Zoet verrassingsdessert Prijs: 12,50 € […]
Wie koken er: Eva en Marlijn Op het menu staan: - Romige, kruidige bloemkoolcurry met vers brood - Zoet verrassingsdessert - “easter sunny side up” Prijs: […]