Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens en Activiteiten. 

Deze zomer zijn er een aantal zondagen waarin het hartstikke leuk is in de speeltuin Taka TukaLand en de Taka Tuka Tuin. Het zijn dan de Zomerse Zondagen in Zevenkamp.

Iedereen is welkom en het meeste is gratis. Kom dus ook een kijkje nemen!

ZoZo Zevenkamp data: 3 – 10 – 17 – 24 juli, 21 – 28 augustus, 4 september, 11 september

Programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt op de website Wollefoppengroen.nl en de bekende social media mbt Zevenkamp. 

 

Programma zondag 11 september

Kom lekkere en bijzondere pannenkoeken proeven. Erwin en Leon bakken tussen 13:30 en 15:00 uur allerlei heerlijke pannenkoeken. Op = op ……….

In de Afrikaanse Percussieworkshop maken de kinderen kennis met de djembé. Dit zijn Afrikaanse trommels die al eeuwen worden gebruikt. Na een korte demonstratie van de Elhadj Mbengue gaan de deelnemers aan de slag met de basistechnieken. Wanneer deze geoefend zijn, wordt het ritme stap voor stap opgebouwd. Deze workshops zijn om 14:30 en 16:00 uur.

Mimile is een zeer getalenteerde tekenaar die in staat is binnen enkele minuten met een aantal lijnen een goedgelijkende karikatuur op papier te zetten. Natuurlijk mogen de mensen deze originele “Mimile” mee naar huis nemen. Mimile loopt tussen 13:30 en 16:30 uur rond.

Om 14:00 en 15:30 uur is er Indonesische dans met Workshop in de speeltuin.

Vanaf 13:00 uur wordt het Springkussen weer opgezet OF….. als het mooi weer is de Waterglijbaan opgezet voor de kinderen in de speeltuin.