ZoZo Zevenkamp

Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens en Activiteiten (juist ook voor kinderen).
Deze zomer zijn er een aantal zondagen waarin het hartstikke leuk is in Taka TukaLand en de Taka Tuka Tuin. Het zijn dan de Zomerse Zondagen in Zevenkamp.
Iedereen is welkom en het meeste is gratis. Kom dus ook een kijkje nemen!ZoZo Zevenkamp data: 3 – 10 – 17 – 24 juli,  21 – 28 augustus,  4 – 11 september Programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt op de website Wollefoppengroen.nl en de bekende social media mbt Zevenkamp. 

Programma zondag 24 juli 

Vanaf 13 uur wordt het Springkussen weer opgezet OF…. als het mooi weer is de Waterglijbaan voor de kinderen in de speeltuin. 

Vanaf 13 uur is het ook mogelijk om in de speeltuin MidgetSjoelen te spelen. Weet je niet wat dat is? Kom het dan ontdekken, want het is leuk. Theatergroep Powerboat heeft in totaal 14 verschillende bakken ontworpen

Was er vorige week al een veel water, vanaf 13 uur kan er op de steiger onder begeleiding gevist worden. Tijdens het vissen leer je er van alles over de (onder)waterwereld en natuurlijk over het vissen zelf. Tips en trucs worden ook gedeeld.

Om 13 uur start ook  het ‘Wilde Kruiden Terras‘ bij ‘t Groene Stekkie.

Kom lekkere en bijzondere taarten proeven en laat je verrassen door de verschillende soorten bijzondere theetjes. Vaste bezoekers weten dat het een feestje is om te terrassen tijdens het WKT. Kom en beleef het mee.

Rond 14 uur start er in de speeltuin een optreden van Daniel Roos. 

Daniel Roos is een zanger, pianist, songwriter, componist/producer en vocale artiest uit Nederland. Geïnspireerd door artiesten als Billy Joel, Elton John en Ray Charles maakt hij een moderne mix van soulvolle pop/rock, blues en ballads. 

Ongeveer 14:45 uur start in de Yurt het Kindertheater van Meneertje Anders. 

Meneertje Anders is anders. Hij houdt niet van computerspelletjes, van laptops of televisies. Hij houdt van rare rechthoekige voorwerpen. Hij houdt van boeken en in die boeken vindt hij de meest bijzondere en fantastische verhalen …

Na het kindertheater van Meneertje Anders start rond 15:15 uur een nieuw optreden van Daniel Roos.

We sluiten alle activiteiten af om 17:00 uur

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram