Afscheid voorzitter Frans van der Hilst

Groene Vrienden, Beste Mensen,

Gisteravond, tijdens de bestuursvergadering hebben we heel onpersoonlijk afscheid genomen van onze voorzitter Frans van der Hilst.
Let wel de eerste keer afscheid genomen, want dat gaan we natuurlijk ook ‘in het echt’ nog doen. Gisteren hebben we met 8 man en vrouw digitaal vergaderd en hebben toen natuurlijk  wel uitgebreid stilgestaan bij al het werk dat Frans voor Wollefoppengroen & co -en dus voor de mensen in de wijk- heeft gedaan.
Frans van der helst
Frans gaf aan dat hij het bijzonder op prijs heeft gesteld dat hij het werk mocht doen en de anderen waren natuurlijk superblij met het vele werk dat Frans heeft verzet. Zo had hij met zijn netwerk binnen de (deel)Gemeente, zijn betrokkenheid en zijn gulle houding een groot aandeel in de goede relatie met sponsors, partners en Gemeente.
We houden jullie op de hoogte wanneer er voor iedereen gelegenheid is om Frans persoonlijk te bedanken.
Op dit moment zijn we dus op zoek naar een nieuwe voorzitter en ook met mensen die een bestuursfunctie willen bekleden bij Wollefoppengroen & co komen we graag in contact.
We hebben geld bij het Opzoomer comité aangevraagd en gekregen. Hiermee gaan we een pannenkoekenmiddag organiseren. Vrijdag 17 december gaan Leon en Frenk pannenkoeken bakken in het Groene Stekkie en (zo lang de grote voorraad strekt) kan iedereen een pannenkoekje komen eten. Zij starten om 13 uur met bakken.
Thirza is er die middag ook en zij maakt een overheerlijke verrassingssoep!
Trouwens, op donderdag de 16e maakt Carmen ook al een overheerlijke soep voor tussen de middag. Dat wordt dus smullen! (op gepaste afstand wel te verstaan)
pannenkoeken

Ondertussen wordt gestaag gewerkt aan het Voedselbosje en het begint al vorm te krijgen.
Morgen en vrijdag wordt er in ieder geval aan verder gewerkt.
Wil je meehelpen? Alle hulp is welkom.
voedselbosje
Rob en Jacqueline hebben al een eerste opzet gemaakt van het teeltplan.
Het zaad zal voor de kerst nog besteld worden. Heb je nog specifieke wensen? Neem dan even contact op met Jacqueline.
tot snel, met Groet,

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram