Wil je een gratis boom? Dat kan! Tijdens een feestelijk Bomencircus kan iedereen binnenkort een gratis boompje ophalen.

Zaterdag 13 november is het Bomencircus vanaf 12.00 uur in de Taka Tuka Tuin, met muziek, circusoptredens en … gratis (!) kleine boompjes voor iedereen die er een leuke plek voor weet.
Er is tevens een speurtocht voor de kinderen, een vuurtje, kastanjes poffen, soep en een rondleiding door het Eetbaar Park. Tevens is er ‘s avonds om 17 uur een ‘Pot Luck’ in het Groene Stekkie (meer info op www.wollefoppengroen.nl)

De boompjes komen uit de bomendepots van Cool Down City. Het Bomencircus is onderdeel van ‘Bomen voor Rotterdam‘, een plan om meer bomen de stad in te krijgen door onder andere gratis boompjes uit te delen maar ook plekken te zoeken in en rond de stad waar bomen kunnen worden geplant. Locaties waar dit kan kunnen worden gemeld bij het Rotterdams Milieucentrum: info@rotterdamsmilieucentrum.nl. Komend plantseizoen moeten er in Rotterdam (minimaal) zo’n 3000 à 4000 kleine en grote bomen bijkomen in de stad!

PS, kan je zaterdag niet dan is er op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag daarna nog gelegenheid om de boompjes op te halen, maar hier geldt wel OP=OP!

Je vindt de Taka Tuka Tuin over de brug aan de Arthur van Schendeldreef.
per adres Cole Portestraat 404

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram