Buiten Sporten gaat van start!

Buiten Sport met Lennart

Onlangs is Wollefoppengroen benaderd door het Therapeuticum Helianth om te kijken naar een mogelijk samenwerking. Zij zochten een mooie en inspirerende locatie om buiten te sporten. Al heel snel waren we het er over eens dat ons Eetbaar Park een perfecte locatie is en ook goed aansluit bij de uitgangspunten van de Helianth.
Zodoende is de samenwerking op 1 juni 2020 gestart en is het Buiten Sporten gelanceerd.
De lessen zijn vooralsnog gratis te volgen en zullen begeleid worden door bewegingscoach Lennart de Vos.
Meedoen kan op maandag, woensdag en donderdag. De lessen starten dan om 18 uur en 19 uur. Wil je actief zijn onder deskundige begeleiding in een inspirerende omgeving? Neem dan contact op met Lennart (06 – 16156291 werkmobiel; alleen via Whatsapp bereikbaar) Er wordt gewerkt met kleine groepjes en vol is vol…

Mijn naam is Lennart de Vos. Ik ben werkzaam voor Therapeuticum Helianth als beweegcoach sinds 2018. Ik werk vanuit de opdracht vanuit het gezondheidscentrum dat ik mensen gezond en fit wil houden middels bewegen. Ik heb de opleiding leisure management aan de Hogeschool Rotterdam afgerond in 2016. Daarna heb ik een jaar gewerkt en kwam ik tot het inzicht dat mijn passie voor sport niet in mijn dagelijks werk terug kwam. Ik heb meerdere jaren aan waterpolo, voetbal en tennis gedaan. Daarom volg ik nu een vierjarige deeltijdopleiding met een topsportprogramma op de locatie Papendal te Arnhem Nijmegen om mijn eerste graad lesbevoegdheid te halen. Ik zit momenteel in de eindfase van mijn studie. De afgelopen jaren heb ik naast mijn ervaring bij de Helianth in het primair -en voortgezet onderwijs diverse stages afgerond.

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram