Calendar

sep
26
za
Indische rijsttafel 
sep 26 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Indische rijsttafel
Kosten : €12,50 p./p.
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
okt
7
wo
Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
okt 7 @ 17:00 – 20:00

Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

Locatie : ‘t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

okt
9
vr
Vuurkracht
okt 9 @ 18:00

Hollandse avond met biologische seizoensproducten

Wie kookt er : Robert en Mathilde
Menu : Laat je verrassen door een (h) eerlijk driegangenmenu met seizoensgroente, rund of *vega, bereiding op vuur.
*Vega graag bij aanmelding doorgeven
Kosten : €15,00 exclusief drankjes
Hoeveel personen : 20
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? levenvanuitjekracht@gmail.com

okt
21
wo
Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
okt 21 @ 17:00 – 20:00

Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

Locatie : ‘t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

nov
11
wo
Driedelige kookcursus De vegetarische wereldkeuken
nov 11 @ 17:00 – 20:00

Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl

Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.

Locatie : ‘t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram