aug
21
vr
?? surprise
aug 21 @ 19:00

Wie kookt er: Sabrina en Jacqueline
Menu: drie gangen surprise  en verdere info volgt nog 
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 20
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

aug
22
za
Wereldkeuken met Tulin
aug 22 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Zomerse stoofgroenten met salade en dessert uit de Turkse keuken
Kosten : € 12,50
Hoeveel personen kunnen komen : 24
Al hulp aanwezig : nee
aug
28
vr
Wilma’s cuisine, kom dat zien
aug 28 @ 19:00
Wie kookt er?  Wilma
Menu: Wilma’s cuisine, kom dat zien
Kosten:  € 7,-
Max 20 personen
Voorgerecht:
Gegratineerde portabella uit de oven (paddestoelen) met geitenkaas
Gegrilde gamba met bietensalade en crème van kwark
met een olijvenbroodje
Hoofdgerecht:
Koude komkommersoep
Warme tomatencourgettesoep
met brood van Karel
Nagerecht:
Nazomercrumble met witte bessensorbetijs uit de TT Tuin
aug
29
za
Wereldkeuken met Tulin
aug 29 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Zomerse maaltijd en dessert uit de wereldkeuken
Kosten : € 12,50
Hoeveel personen kunnen komen : 24
Al hulp aanwezig : nee
sep
4
vr
Rook van de Kook
sep 4 @ 19:00

Wie kookt er: Leon en Arjan Rook
Menu: Draadjesvlees, Vis of Vega  (Graag doorgeven welk gerecht u wenst “vlees/vega/vis”)
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 24
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com

sep
11
vr
Vuurkracht gerechten van de Bbq
sep 11 @ 18:30

Wie kookt er : Robert
Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf doorgeven)
Kosten : €15,00
Hoeveel personen : 24
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? koken@wollefoppengroen.nl

sep
12
za
Buikspek op z’n Dominicaans
sep 12 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Buikspek op z’n Dominicaans klaar gemaakt is in bier gemarineerd en in melk langzaam gegaard,  spek van een verantwoord gehouden varken
Voorgerecht en dessert zijn een verrassing.
Kosten : €13,50
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
sep
18
vr
Mexicaans door Daniella Venezuela
sep 18 @ 18:00

Hoeveel personen: 20
Hulp aanwezig: nee
Aanvang: 18:00 uur

sep
19
za
Udon met kip of vega
sep 19 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Udon met kip of vegetarisch,
Het voorgerecht en dessert zijn een verrassing
Kosten : €12,50
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee
sep
26
za
Indische rijsttafel 
sep 26 @ 18:00
Wie kookt er : Tulin
Menu : Indische rijsttafel
Kosten : €12,50 p./p.
Hoeveel personen : 22
Al hulp aanwezig : nee