De opening!

Groene Vrienden, Beste Mensen,

Na een succesvol proefdraai dagje vorige week gaan we komende donderdag een feestelijke opening meemaken!
Donderdag 27 mei is het dan eindelijk zover: de opening van Rechtstreex Zevenkamp! Vanaf 15.00 uur kun je in ons Groene Stekkie de lokale producten komen bekijken en proeven.
Rechtstreex maakt het mogelijk om boodschappen te doen bij lokale boeren en voedselmakers. Je bestelt online en haalt jouw boodschappen op bij een wijkchef bij jou in de buurt. Je kan vrij bestellen of kiezen voor het gemak van een abonnement.
Wil je direct je boodschappen op donderdag meenemen, plaats dan voor elke maandag 10.30 uur je bestelling via de bestelknop op de website van Rechtstreex. Zie ik je donderdag?!
Ook kun je daar alle info vinden, maar kom donderdagmiddag na 15 uur langs en je ziet meteen hoe het werkt 🙂

Intussen heeft het bestuur weer vergaderd en de nodige zaken besproken omtrent veiligheid en aansprakelijkheid, de financiële situatie van de Stichting, het organiseren van zondagse bijeenkomsten ihkv ‘het koken met de wijk’ en is er gekeken naar het samenwerken met scholen mbt Natuureducatie (en komt de school Klein Rotterdam tot de vakantie elke week langs en kijken we alvast naar de mogelijkheden in het volgend schooljaar).

Daarnaast wordt er natuurlijk hard gewerkt in en rond de Taka Tuka Tuin en worden jullie allemaal uitgenodigd om het Labyrint te lopen in de boomgaard voor het fruitbomen doolhof.

Komende vrijdag is er een Indiase avond van het koken met de wijk door Marjolein. Binnenkort ook een kruidenpannekoek event en een Turkse kook workshop.
Allemaal te bekijken en te boeken op de Koken met de Wijk pagina

En noteert u alvast de eerste week van november in de agenda… Er staat U dan een bomencircus van het Rotterdams Milieu Centrum (een van onze sponsors) te wachten in ons Eetbaar Park… Uiteraard wordt u later van alle details op de hoogte gebracht.

Tot snel dus In de Taka Tuka Tuin, in ´t Groene Stekkie, in de Fruitboomgaard of Rechtstreex iedere donderdag…

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram