Het lekkere buiten

Groene vrienden, beste mensen.

De tuindagen worden mooier en lekkerder!
Het weer zit mee en zo meteen gaan de zaaiklusjes weer beginnen.
Maar eerst gaan we nog de laatste snoei werkzaamheden verrichten. Intussen is het fruitbomen doolhof helemaal gesnoeid en kunnen een aantal bomen er omheen nog een knipbeurt gebruiken.Daarnaast kan het dak van het bijenverblijf gemaakt worden en gaan we een nieuwe vuurplaats maken.

Thirza heeft samen met haar dochtertjes ´haar´ korenbloemenperk verplaatst naar de punt van het zitgedeelte… Het ziet er nu al heel mooi uit!
Nu is er meteen een mooie centrale plek voor de permanente vuurplaats vlakbij de Pizza oven.
Vorige week hebben Thirza en Jacqueline een taart gekregen van Groen Links. Zij kregen deze waardering voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Wilde Thee Terras.
Hartstikke leuk en lekker was deze verrassing en binnenkort gaat het Wilde Thee Terras weer open op de zondagen dit keer. Nieuws hierover volgt.
Binnenkort gaat ook de natuur educatie weer van start. Op de dinsdag- en donderdagmiddag en op de vrijdagochtend kunnen de kinderen dan weer van alles leren in de Taka Tuka Tuin.

Verder zijn de houtsnippers uitgereden en is de pizzaoven bijna klaar! Saleh, Rob en Frenk zijn er flink mee in de weer.
Oh ja, we hebben nog een nieuwe kraan nodig. Eentje die een beetje hoog is zodat er bv een emmer onder kan. Heb je er nog een liggen dan houden we ons aanbevolen 🙂
Ook zijn er de ‘Koken voor de Wijk’ avonden op de vrijdag en is er de laatste vrijdag van deze maand op vrijdag de 25e een bijzondere vuur & soep…

We hebben er weer zin in en we heten iedereen van harte een lekkere laatste wintertijd en kijken alweer uit naar de lente. Geniet van het lekkere buiten.

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin  💚  🌱
Groet,

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram