Kampvuur, Keti Koti en ZoZo Zevenkamp

Groene vrienden, beste mensen.

‘Met dit mooie weer is het toch een feest om in de Taka Tuka Tuin te zijn’ vertelde een buurtbewoner deze week. En we geven hem geen ongelijk. Het is deze dagen bijzonder leuk en fijn om er te zijn, zeker ook omdat er weer een aantal leuke zaken gepland staan…

► Vanavond, donderdag is er weer een kampvuursessie…

Marcel Terluin: “Donderdag 30 juni is er al weer het derde kampvuur in Rotterdam. Dit keer samen met mijn “Keltische zusje” Corine Streefkerk in de @taka-tuka-tuin. Ik ben benieuwd hoe de magie van het vuur dit keer zijn werk doet. Aanmelden graag via de link. Aanvang 19 uur. Opgeven kan via deze link

► Komende vrijdag wordt er in de Speeltuin Taka TukaLand het Keti Koti feest gevierd.

Een feestje met veel muziek, dans en gezelligheid. Niemand minder dan Ronald Snijders geeft een concert! En als je dan uitgedanst bent dan kan je ernaast lekker komen eten in ‘t Groene Stekkie.Voor een zo klein mogelijke prijs is we dan een bordje lekker eten en er is ook echt Surinaams schaafijs. Laat in de middag even in ‘t Groene Stekkie weten dat je graag aanschuift vanaf ongeveer 18.00 uur.

► Komende zondag gaat ZoZo Zevenkamp van start!

Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens en Activiteiten (juist ook voor kinderen).
Deze zomer zijn er een aantal zondagen waarin het hartstikke leuk is in Taka TukaLand en de Taka Tuka Tuin. Het zijn dan de Zomerse Zondagen in Zevenkamp.
Iedereen is welkom en het meeste is gratis. Kom dus ook een kijkje nemen!

ZoZo Zevenkamp data: 3 – 10 – 17 – 24 juli, 21 – 28 augustus, 4 – 11 september
Programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt op de website Wollefoppengroen.nl en de bekende social media mbt Zevenkamp.

OPROEP
Wil je ook iets organiseren in en rond ´t Groene Stekkie?
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten… en kom naar de workshops

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin 💚 🌱
Groet,

Jacqueline, Rob en Frenk

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram