Kom, er is compost en meer…

Gaat de lente eindelijk beginnen?
Voor al het Groen in ons Eetbaar Park is de lente al even op weg en dat is prachtig te zien op de overzichtsfoto. Groen en Bloesem, de natuur springt uit haar vel!

► De beloofde Compost is geleverd en kan de tuinen in.
Er is een hele lading dus als je een emmertje wil vullen dan is dat mogelijk. Het zou ook heel fijn zijn als je dan ook een handje wilt helpen om het naar de tuin te kruien want er ligt een mega stapel.
Onze helpers van Pameijer zijn er in ieder geval klaar voor!

► Zoals eerder gemeld zijn we voedselbank voor de bijen. En dat hebben we geweten want binnen mum van tijd waren de zakjes zaad vergeven.
De strooidag voor de bijen is officieel de 22e dus over twee dagen gaat het gebeuren.
Heb je geen zaden dan kan je vanzelfsprekend zelf ook wat bloemenzaad halen of bestellen. Let er dan op dat het Biologische zaden zijn voor het beste resultaat en de beste kwaliteit.

► De eerste Spelletjesavond was een succes. Stapels werden er meegenomen, maar natuurlijk was er tijd te kort om alles te spelen. Vooral ook de beamer opzet met de Mario Kart competitie was een groot succes. Met vier tegelijk werd er geracet en wie er uiteindelijk won was niet echt belangrijk.We hebben er veel lol mee gehad.

► Koken met de wijk: vrijdag 23 april kook Maria Louise een bio-burgermenu in ‘t Groene Stekkie..Proef hoe lekker gezond kan zijn! Kijk wat er nog meer op het menu staat en schrijf je in op de website.

► Let ook op de data van het Kinderkookcafe 22 april, 20 mei en 24 juni.
Zet ze in de agenda en kom langs en geef je kind op via de website

► De laatste tuindag hebben we heerlijk buiten gewerkt, de laatste berg houtsnippers verwerkt en alvast e.e.a. in de bakken voorgezaaid. Thirza had die dag ook een hele leuke Wildpluk georganiseerd, dus het was gezellig druk op de tuin. Met dank ook aan Danielle die de heerlijke soep had meegenomen

► Er wordt regelmatig geklaverjast en Thijs heeft de laatste keer de felbegeerde trofee gewonnen. Je kunt aan thuis vragen of je hem bij hem thuis kunt bewonderen, maar je kan ook op 8 mei komen om zelf een gooi te doen naar deze hoofdprijs. We starten om 19:00 uur

► En verder Heb je ideeën, vragen, of heb je antwoorden? Laat het ons weten!

Tot snel,
Rob en Frenk

Wollefoppengroen & co
Tel. 06 – 3943 6150

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram