Nieuws en de Challenge en de Aftermovie

Beste Mensen, Groene Vrienden,

We gaan weer starten! Het is een nieuw en vers jaar en als de buien verminderen volgende week en ook de wind gaat liggen is het weer een beetje te doen in de tuin.
Rob is er bij niet al te slecht weer op dinsdag, donderdag en vrijdag.

► CHALLENGE Afgelopen woensdag hebben wij een aantal deelnemers van de Right to Challenge op visite gehad in ons Groene Stekkie. Tijdens de lunch, georganiseerd door Ines Balkema namens de Gemeente Rotterdam, hebben we onderling verteld over onze initiatieven en kregen we hiervoor de waardering van Wethouder Robert Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur; Wijken en kleine kernen). Mooi en inspirerend om de verhalen te horen van de andere initiatieven!

► ETEN Vuur en Soep op vrijdag de 27e januari.
Terwijl bv. het koken voor de wijk en andere leuke activiteiten door gaan starten we het tuinseizoen met een eerste Vuur en Soep van het jaar op vrijdag de 27e.
Een speciale winter editie en als geen beestenweer is gaan we dus lekker buiten op een vuurtje een heerlijke soep maken. Iedereen is van hartstikke welkom.

► KAARTEN De Klaverjassers kunnen zich weer inschrijven. Komende maandag 16 januari (MORGEN DUS) ‘strijden’ we weer om die geweldige wisselbokaal.
Wie gaat er dit keer naar huis met dit prestige object?

► FILMPIES Treevember is helemaal afgesloten en we hebben precies € 1,000,/ opgehaald. Werkelijk een prachtig bedrag en we willen alle gulle gevers hiervoor van hartstikke bedanken!
Voor de liefhebbers nog de treevember movie en een korte aftermovie.(met dank aan Joost van Beek van the Pollinators)


.
► DUS Heb je ideeën, vragen, of heb je antwoorden? Laat het ons weten!

 

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin  💚  🌱

Groet,

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram