Groene Vrienden, Beste Mensen,

Nat, droog, koud, koel, warm… Het is ook altijd wat en meebewegen, afwachten en improviseren is het devies. In ieder geval merken we nu wel dat de bodem van onze tuin dringend voedingsstoffen nodig heeft. Daarom wordt het tijd om wederom een heerlijk vat OERBACTERIE te maken. Komende vrijdag gaan we daarom samen op excursie olv. Jacqueline.  We vertrekken vanuit t Groene Stekkie en beginnen rond 11 uur in de ochtend.

Deze geheime receptuur van Piet en Frodo hebben we een aantal jaar geleden in een workshop gekregen en geleerd te maken. Het is heel leuk en leerzaam om met ‘ingrediënten’ uit de omgeving een soort van oersoep te maken die we gaan gebruiken om onze tuin nog groeizamer te maken. Ontdek dit geheim en ga met ons mee op excursie.

Volgende week zijn de eerste kersen rijp en dan kunnen we samen met de vogels de bomen in om kersen te plukken. Deze rode vrienden waren vorig jaar al erg lekker en er is verzekerd dat ze elk jaar beter gaan smaken. Pak dus je ladder uit de schuur en kom eind volgende in ieder geval ook even proeven.

Hou verder ook elke zaterdag het Thee Terras in de gaten van 13 uur to 17 uur met heerlijke taart en zalige kruiden theetjes bij ‘t Groene Stekkie.

Tot snel met Groet

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram