Sappige vrijdag met ook nog vuur en soep!

Beste Mensen, Groene Vrienden,

Na de succesvolle en gezellige Zomerse Zondagen, met op alle dagen heerlijk weer, gaan we inmiddels de herfst al weer in. Ook lekker om in de tuin te zijn en je dan weer warm te maken met een lekkere kop koffie of thee, of misschien wel een lekker soepie. Er wordt hard gewerkt in de tuin, Wil je aansluiten? Rob is er op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 10 uur. Iedereen is welkom om te komen helpen, op wat voor manier dan ook.

De komende tijd staan er ook weer leuke dingen op de agenda.

► Komende vrijdag is er in de tuin, naast het gewone werk, een leuke activiteit; we gaan namelijk een heerlijk sap maken.

Mario en Frenk hebben afgelopen vrijdag een heleboel kweeperen geplukt en die gaan we tot sap brengen. Karel Slot komt speciaal met zijn SapPan helemaal vanuit Centraal Wonen om ons voor te doen hoe sap te maken. Neem je fles mee en kom tappen bij de SapPan!

► Ook kan je vrijdag a.s. vanaf 17 uur ongeveer helpen met het bereiden van de soep. De inmiddels bekende Vuur & Soep Self Service kent ook dit keer een droge versie zoals het er laat uitzien.

Iedereen is welkom. Koffie thee en basisingrediënten voor de soep zijn er. De rest (brood, smeersel, groenten enz) kan je zelf meenemen en we delen alles samen.

► Donderdag 6 oktober is er weer een Kampvuursessie. Opgeven kan via de website.

Iedereen is van harstikke welkom voor een interessant samenzijn bij een lekker vuurtje.

►  Iedere derde woensdag van de maand (19 oktober dus) organiseren Juliette en Louise een wandeling voor iedereen, jong en oud, die van de natuur wil genieten. Bij het wandelen houden we samen rekening met een ieders tempo en bieden zo een mogelijkheid andere mensen te ontmoeten. Verzamelen vanaf 18:45 op het terras van ‘t Groene Stekkie over de brug bij de Arthur van Schendeldreef, per adres Cole Porterstraat 402 Zevenkamp Rotterdam
Vragen : Juliette Reisig 06 -16997742 – Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

► In de maand november doen we mee aan TREEvember. We zijn nog aan het kijken wat we precies gaan doen en ook de datum hoort u binnenkort.

Informatie hierover vind je alvast HIER

OPROEP

Wil je ook iets organiseren in en rond ´t Groene Stekkie?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten…  en kom naar de workshops

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin  💚  🌱

Groet,

Jacqueline, Rob en Frenk

Wollefoppengroen & co

Tel. 06 – 3943 6150

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram