Veel vuur en ook nog soep

Groene vrienden, beste mensen.

De afgelopen dagen is er weer hard gewerkten voornamelijk aan het herstellen van zaken die door de storm beschadigd waren. Maar over het algemeen hebben het Groene Stekkie en de bomen in ons Eetbaar Park het goed gehouden de afgelopen week. Op naar een zonnig voorjaar zouden we zeggen.

Voor de mensen die willen komen kijken of mee willen helpen; Rob is in ieder geval elke dinsdag, donderdag en vrijdag in de tuin aanwezig vanaf 10 uur tot tegen 2 uur (in de zomer wat langer). De mensen van Pameijer zijn er zo goed als iedere dag.

Morgen vrijdag 25 feb gaan we weer verder met de pizza over. De bodem is nu uitgemeten, afgetekend, waterpas en strak geslepen. Morgen gaan we de bodem metselen en als het meezit al aan de koepel beginnen. Het proef vuurtje vorige week ging geniaal goed, dus we hebben veel vertrouwen in de geadopteerde rocket stove methode.

Ook morgen, is er weer een Vuur en Soep avond.
Vuur en soep, koffie en thee worden verzorgd. Neem zelf wat aanvullende etenswaren of drinken mee om samen te delen met de anderen (zoals salade of brood of smeersels e.d.)
In het voorjaar zullen we (eigen gemaakte) muziek presenteren, of kun je meedoen met je eigen instrument. Voor in de zomer zijn we bezig met verrassingsmuziek. Hier ga je nog meer over horen!

Volgende week vrijdag 4 maart is de uitgestelde (storm) maaltijd Koken met de Wijk, (let op zit bijna vol).
Voor de vrijdagen erna kunnen koks zich nog aanmelden. Dus vind je het leuk om voor meerdere personen te koken in ‘t Groene Stekkie, dan kun je je opgeven bij Lenny (lennypaul@gmail.com)
Dit kan ook alvast voor data die in maart of april liggen!

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin 💚 🌱
Groet,

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram