Wollefoppengroen en wat is er te doen?

Beste Mensen, Groene Vrienden,

Wie is er al langs geweest in ‘t Groene Stekkie dit jaar?
We zijn namelijk ‘weer open’ en zijn bezig met het voorbereiden van het plantseizoen. Er zijn op dit moment allerlei klusjes te doen.
Op de dinsdag, donderdag en vrijdag is Rob er vanaf 10 uur om je te laten zien wat er gedaan kan worden. Je kunt aansluiten wanneer je wilt. Er is altijd koffie en thee en regelmatig een heerlijk bakkie soep!

► Komende vrijdag is er weer een Vuur en Soep met Lenny die weer terug is van haar vakantie in Indonesië. Om haar nog even aan de temperatuur te wennen is het deze keer nog binnensoep 🙂
Kom ook en neem je prei, ui, spliterwten of iets anders lekkers mee en bereid samen een heerlijke soep. Vanaf ongeveer 16:30 wordt begonnen met het snijden van de groenten.

► Maandag 13 maart gaan we weer klaverjassen.
Er begint zich al een aardige competitie te vormen. Diverse mensen hebben al een speciaal plekje op de schoorsteenmantel vrij gemaakt voor die aantrekkelijke wissel’bokaal’.
We zitten aan de 4 tafels als het zo doorgaat. Heb je zin om mee te doen? Laat het weten en geef je op per mail.

marco wint de wisseltroffeee

► Wij hebben ons zelf opgegeven voor Voer de Bij Bij, een actie van the Pollinators.
Zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken om deze actie tot een succes te maken. Elk jaar op 22 april is het de Dag van de Aarde & Nationale Zaaidag en vragen we extra aandacht voor bestuivers. Ken je een organisatie of bedrijf dat hier ook aan mee wil doen, geef hen dan de info door die op de website staat.https://voerdebijbij.nl/
Wij gaan in de Taka Tuka Tuin dit jaar ook meer bloemen zaaien dan ooit!

► DUS Heb je ideeën, vragen, of heb je antwoorden? Laat het ons weten!

Tot snel,
Rob en Frenk

Wollefoppengroen & co
Tel. 06 – 3943 6150

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram