Zo Zo, staat De Zomer nu echt voor de deur?

Beste Mensen, Groene Vrienden,

De temperaturen lopen op en dus is het DE tijd om naar buiten te gaan.
In en rond ‘t Groene Stekkie gebeurt er van alles, dus kom genieten van het buiten, de tuin en leer leuke buren van de wijk kennen.

► De zomer staat nu echt voor de deur dus gaat ZO ZO Zevenkamp al weer haast van start. Op zondag 11 juni barst de zomer alvast los in Taka Tukaland en de Taka Tuka Tuin. Het thema is dan Oud Hollandse spelletjes. Voor de kinderen is er allerlei vermaak in de speeltuin, met een springkussen, glitter tattoos, er worden spelletjes gespeeld, taart gegeten, er is een Silent Disco en je kunt in de tuin o.a. kennis maken met DO-IN en dat is dan weer een Oud Oosterse manier om lenig en gezond te worden en te blijven. Alle reden dus om langs te komen!

 

Reserveer ook alvast de andere data in de agenda.
De Zes Zomerse Zondagen zijn er dus:
11 – 18 – 25 juni, 20 – 27 augustus en 3 september

► Er is nog een aardige berg Compost beschikbaar en deze is vrij mee te nemen. Als je geen kruiwagen hebt dan kan je even op dinsdag, donderdag, vrijdag of zondag in de ochtend aan Rob vragen of je er eentje mag lenen om compost te rijden.

► Komende zaterdag 20 mei is er weer het KinderKookCafé. Kinderen gaan er samen met Laura en haar team verantwoord en dus gezond koken en delen dan de maaltijd samen.

► Volgende week vrijdag 26 mei is er weer een Vuur en Soep, waarbij we nu echt een keer de zomerse temperaturen gaan bereiken. De grote pan gaat op het vuur dus Kom met je groenten, brood of smeersels en geniet van het lekkere eten, het gezelschap en de heerlijke zomeravond tuinomgeving.
Start om 17:30 uur met het snijden van de groenten.

 

►Zoals gezegd is Rob op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 10 uur in de ochtend op de tuin. Voel je vrij om aan te sluiten en te helpen in de tuin, Kan je dat niet, kom dan langs voor een praatje of een bakkie koffie of een kopje thee.
Iedereen is van hartstikke welkom.

► En verder Heb je ideeën, vragen, of heb je antwoorden? Laat het ons weten!

Tot snel,
Rob en Frenk

Wollefoppengroen & co
Tel. 06 – 3943 6150

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram