Wie kookt er : Lenny
Menu : Pindasoep, funchi (hartige maisgries), balchi (vega “gehakt”balletjes of vegan-falaffel) in een heerlijke tomaten/knoflook/parikasaus en boonchi (specieboontjes) met als toetjes bolo di cassave (Cassave-cocoscake, wel gezoet!)
Kosten : Menu €10,00 (extra drankjes apart) – afrekenen contant of per Tikkie
max. 20 personen
Al hulp aanwezig : nog niet
Vragen: koken@wollefoppengroen.nl of appje aan Lenny: 06-47408492 (ook voor opgeven!)
Locatie: workshop in ‘t Groene Stekkie in de Taka-TukaTuin per adres Cole Portestraat 404
over de brug aan de Arthur van Schendeldreef
Ons initiatief is genomineerd voor een Appeltje van Oranje!
Als U ons initiatief een warm hart toedraagt, wilt U dan aub op ons stemmen?
Alvast dank voor Uw steun!