Wie kookt er: Tulin – ze laat ons kennis maken met de veelzijdige Turkse keuken.
Voorgerecht:
– Gazpacho soep met espuma van gazpacho
Hoofdgerecht:
– Dolma’s met pijnboom pitten, krenten, kruiden en rijst’
– Artsjokken met dubbel gedopte tuinbonen, courgetten uit eigen tuin( West Turkije )
– Bulgur knoflook kofte’s ( Zuid Turkije, mijn stad Adana )
– Dolma’s van gedroogde aurbergine’s en turkse peper’s met sumak saus ( Uit oosten van Turkije )
Dessert:
– Home made burma baklava met walnoten ( Uit oosten van Turkije )
Kosten : €15,00 (Inclusief 1 bio thee, koffie of limonade)
Evt. extra drankjes 2,50 per consumptie – afrekenen graag contant of per Tikkie.
max. 20 personen
Al hulp aanwezig : Er is nog hulp nodig, dus geef een seintje als je kunt helpen.
Voor vragen of aanmelden (uiterlijk 14 juli): koken@wollefoppengroen.nl
Locatie: workshop in ‘t Groene Stekkie achter de Taka-TukaTuin (per adres Cole Portestraat 404).
Parkeren kun je aan de Arthur van Schendeldreef (over de brug naar het Groene Stekkie).
ZoZo Zevenkamp is in aantocht en we hebben de programma’s voor de eerste volgende zondagen op 20, 27 Agustus en 3 September rond.
We gaan dansen, spelen, genieten van lekker eten, bijzonder strekken, muziek maken en nog veel meer!
De kinderen worden echt verwend deze dagen, maar er is voor ieder wat wils.