Wie kookt er : Robert
Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf doorgeven)
Kosten : €15,00
Hoeveel personen : 24
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? koken@wollefoppengroen.nl
Hoeveel personen: 20
Hulp aanwezig: nee
Aanvang: 18:00 uur
Wie: Sandra
Wat: Colombiaans vlees en vega
Aanvang 17.00 eten 19.00 lezing met foto’s over het leven in colombia door Caroline Linares.
Hulp: aanwezig kan altijd meer
Prijs: €8,-
Wie geeft de workshop : Jacqueline
Kosten : € 17,50 te voldoen via groendoen.org
Vragen? groendoen010@gmail.com
Volg de wilde kruiden wandeling door het Eetbaar Park in Zevenkamp, Rotterdam Oost, op zoek naar bessen, noten en kruiden van het herfstseizoen. Tuinvrouw Teunisbloem vertelt wat bruikbaar en eetbaar is. Na afloop maak je een eigen theemelange van de verzamelde kruiden en bottels.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 402, ingang achter de speeltuin Takatukaland, zij-ingang via de brug aan de Arthur van Schendeldreef t.h.v. nr. 55
proeverij van alle windstreken gekookt door Tulin
aanvang: 18.00
Vlees en vega
max 20 personen
Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl
Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef
Colombiaanse verrassing
Wie kookt er : Sandra
Menu : Laat je verrassen door een heerlijk menu met een Colombiaanse twist.
*AFHALEN MOGELIJK (vanaf 17:00 uur) ivm iets minder plaats in ’t Groene Stekkie
Kosten : € 8,00 exclusief drankjes
Hoeveel personen : 16
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com