Wie: Sandra
Wat: Colombiaans vlees en vega
Aanvang 17.00 eten 19.00 lezing met foto’s over het leven in colombia door Caroline Linares.
Hulp: aanwezig kan altijd meer
Prijs: €8,-
Wie geeft de workshop : Jacqueline
Kosten : € 17,50 te voldoen via groendoen.org
Vragen? groendoen010@gmail.com
Volg de wilde kruiden wandeling door het Eetbaar Park in Zevenkamp, Rotterdam Oost, op zoek naar bessen, noten en kruiden van het herfstseizoen. Tuinvrouw Teunisbloem vertelt wat bruikbaar en eetbaar is. Na afloop maak je een eigen theemelange van de verzamelde kruiden en bottels.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 402, ingang achter de speeltuin Takatukaland, zij-ingang via de brug aan de Arthur van Schendeldreef t.h.v. nr. 55
proeverij van alle windstreken gekookt door Tulin
aanvang: 18.00
Vlees en vega
max 20 personen
Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl
Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef
Colombiaanse verrassing
Wie kookt er : Sandra
Menu : Laat je verrassen door een heerlijk menu met een Colombiaanse twist.
*AFHALEN MOGELIJK (vanaf 17:00 uur) ivm iets minder plaats in ’t Groene Stekkie
Kosten : € 8,00 exclusief drankjes
Hoeveel personen : 16
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com
Turkse keuken van de turkse mama’s. Verschillende turkse streekgerechten uit Turkije gekookt door Tulin.
aanvang: 18.00
max 16 personen AFHALEN MOGELIJK! graag voor donderdagochtend doorgeven
kok: Danielle
Prijs: 2,50
Lekker buiten rondom het vuur
aanvang: 17.00
A F G E L A S T
Indische rijsttafel gekookt door Tulin
aanvang: 18.00
ALLEEN AFHALEN MOGELIJK voor € 10,-
Nessebos verkennen
mei 23 @ 10.30 – 12.30
Wie geeft de workshop : Jacqueline
Kosten : € 17,50 ( €2,50 korting voor tuin vrijwilligers)
Vragen? : tuinvrouwteunisbloem@live.nl
locatie : startpunt van de wandeling Taka-TukaTuin Cole Porterstraat 404 via de Arthur van Schendeldreef.
Workshop : wandeling vanuit de tuin naar het Nessebos, gelegen tussen Zevenkamp en Ommoord. We struinen over het veld en door het bosje. Doordat er geen honden mogen komen, kunnen we vrijelijk plukken en oogsten. Jacqueline vertelt over de eetbare en geneeskrachtige kruiden. Welke delen kunnen er in de thee, salade of warme maaltijd. Aan het einde brouwen we ons eigen kruidige theetje.
Wie geeft de workshop: Marjan *** UITGESTELD ivm CORONA MAATREGELEN ***
Kosten: € 97,50 (€10,= korting voor vrijwilligers)
Vragen ? info@heelmetvoeding.nl
Misschien kook je al vegetarisch maar weet je niet zeker of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Of heb je behoefte aan inspiratie en wil je nieuwe kooktechnieken en producten leren kennen? Of misschien kook je nu nog niet vegetarisch maar wil je daar graag kennis mee maken?
Marjan Smorenburg, professioneel kookdocent, leert je in 3 lessen alles over deze veelzijdige en creatieve manier van koken. Laat je verrassen!
Het programma van de kookcursus:
· Hoe bereid je een volwaardige vegetarische maaltijd en voorkom je dus tekorten?
· Wat zijn aandachtspunten voor je gezondheid? En wanneer zijn voedingssupplementen nodig?
· Een kennismaking met typische vegetarische producten zoals tempeh, tofu, seitan, peulvruchten, noten, zaden, ei en zuivel.
· Hoe breng je een vegetarische maaltijd goed op smaak?
· Een kennismaking met verschillende vegetarische keukens (Indiaas, Japans, Midden-Oosten, Mediterraan maar ook Hollandse pot “anders”.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef