Wie kookt er: Sabrina en Jacqueline
Menu: drie gangen surprise en verdere info volgt nog
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 20
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com
Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke jam, compote en chutney kunt maken. Geheel veganistisch én met louter fruitsuikers. Dus zonder de veelgebruikte geleisuiker. Als je op deze manier inmaakt proef je nog echt de natuurlijke smaken van fruit en groente. Neem je eigen potjes mee (let op: glazen potten met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Je gaat naar huis met een potje jam, potje compote en potje chutney. Ook krijg je de recepten en een hand-out mee naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.
Locatie : ’t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef
Wie geeft de workshop: Sophie
Kosten: € 12,50
Vragen: info@justsoof.com
Kom lekker ontspannen en opladen in de Taka Tuka tuin bij deze yogales. Maak kennis met deze eeuwenoude bewegingsvorm met gediplomeerd yogadocent Sophie Schaay van Just Soof.
De les is een mooie creatieve samensmelting van hatha yoga, yin yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De les is laagdrempelig en zeker geschikt voor beginners.
De yogales is op het grasveld in het eetbare park. Neem je eigen matje of kleed mee.
Wie geeft de workshop: Marjan
Kosten: € 27,50 (€ 5,= korting voor vrijwilligers)
Vragen: info@heelmetvoeding.nl
Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke zuurkool en andere gefermenteerde groenten kunt maken. Ervaar wat een weldaad groentepickels voor je darmen is. Neem je eigen potje mee (let op: glazen potje met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Aan het eind van de workshop proeven we de gemaakte snelle pickels. En na afloop gaat iedereen met een eigen gemaakt potje zuurkool, de recepten en een handout naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.
Wie kookt er: Leon en Arjan Rook
Menu: Draadjesvlees, Vis of Vega (Graag doorgeven welk gerecht u wenst “vlees/vega/vis”)
Kosten: € 7,50
Hoeveel personen kunnen komen: 24
Al hulp aanwezig: nee
Vragen? do.inrotterdam@gmail.com
Wie kookt er : Robert
Menu : Voor, – Hoofd en Nagerecht met o.a. Kip en Vega* en seizoensgroente bereid op de bbq (* Vega vooraf doorgeven)
Kosten : €15,00
Hoeveel personen : 24
Al hulp aanwezig : ja
Vragen? koken@wollefoppengroen.nl