Taka Tuka Taart, een Yurt en gezellig onkruid

Groene vrienden, beste mensen.

‘Met dit mooie weer is het toch een feest om in de Taka Tuka Tuin te zijn’ vertelde een buurtbewoner deze week. En we geven hem geen ongelijk. Het is deze dagen bijzonder leuk en fijn om er te zijn, zeker ook omdat er weer een aantal leuke zaken gepland staan…

Het is volop zomer, het weer is goed, de vakantie soms begonnen en de Tuin is open!

 

En de keuken is ook open. Vooral komende vrijdag.

Kookavond Groene Stekkie jul 8 @ 18:00 uur

Wie kookt er: Lenny
Menu: Uiensoep en ‘geen doorsnee’ pannenkoeken…

Kosten :
Menu €7,50 – kinderen 4€
Inclusief 1 bio thee, koffie of limonade – evt. extra drankjes 2,50 per consumptie – afrekenen graag contant of per Tikkie.

max. 20 personen
Al hulp aanwezig? : Nog niet

Geef je razend snel op, eet lekker mee, en help aub vooral ook Lenny ervoor of daarna. Zij werkt namelijk heel hard om alles in- en rond de kookavonden goed te regelen.

► Wil je zelf een keer koken? Laat het ons weten 🙂

► Komende donderdag (morgen) gaan we helpen met het opzetten van de Yurt in de Speeltuin; althans voor degene die dat wil. In de tuin lekker bezig zijn kan natuurlijk ook. Kom je, dan wordt je meteen op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen. (bv. de nieuwe sproei-installatie waar Leon mee bezig is). De ontwikkeling van het ‘onkruid’ is ook in volle gang en ook daar willen we morgen en vrijdag mee aan de slag.

Heb je nog tijd en zin in dankbaar werk dan zien we je graag.

 

► Vooruitblik op  ZoZo Zondag op 17 juli a.s.
Dan is er namelijk een Taka Tuka Taart bakwedstrijd.
De deskundige jury kan niet wachten! Zij willen graag
De bakkers kunnen overigens hun ingrediënten vergoed krijgen (tot € 10,-) bij inlevering van de kassabonnen) We hopen dat er een aantal enthousiaste bakkers uit de wijk mee gaan doen en mee komen proeven van de deelnemende Taarten.
Om de Amerikaanse Picknick luister bij te zetten worden de gemaakte taarten verdeeld onder de bezoekers.Dus iedereen wordt blij de 17e 🙂
Ook komt net door dat we die zondag lekker kunnen eten in ‘t Groene Stekkie, want voor Koken met de Wijk kookt Tulin een heerlijk Turkse vegetarische maaltijd.
Opgeven via de website, waar het snel toegevoegd zal worden.

► Maar ook komende zondag gaat ZoZo Zevenkamp vrolijk verder.  Het programma van komende zondag 10 juli is HIER te vinden op de website

Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens en Activiteiten (juist ook voor kinderen).
Deze zomer zijn er een aantal zondagen waarin het hartstikke leuk is in Taka TukaLand en de Taka Tuka Tuin. Het zijn dan de Zomerse Zondagen in Zevenkamp.
Iedereen is welkom en het meeste is gratis. Kom dus ook een kijkje nemen!

ZoZo Zevenkamp data: 3 – 10 – 17 – 24 juli, 21 – 28 augustus, 4 – 11 september
Programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt op de website Wollefoppengroen.nl en de bekende social media mbt Zevenkamp.

OPROEP
Wil je ook iets organiseren in en rond ´t Groene Stekkie?
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten… en kom naar de workshops

Graag tot ziens op de Taka Tuka Tuin 💚 🌱
Groet,

Jacqueline, Rob en Frenk

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram