Kookworkshop Turkse dolmades rollen: Sarma

Wanneer:
18 augustus 2020 @ 17:00 – 18:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-08-18T17:00:00+02:00
2020-08-18T18:30:00+02:00
Wie geeft de Workshop : Tulin
Kosten : € 22,50
 Leer op authentieke wijze de eetbare druivenbladeren met vulling maken van de professionele kokkin Tulin Kurt. Zij verzorgt de bereidingswijze, de recepten en voldoende ruimte in de horeca keuken van ‘t Groene Stekkie om deze lekkernij klaar te maken. Proeven na afloop en de recepten krijg je mee naar huis. In de Taka-TukaTuin groeien druiven waarvan de bladeren vers geplukt kunnen worden. Ook deze stappen en tips krijg je van Tulin te horen.
Locatie : ‘t Groene Stekkie Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef

Taka Tuka Tuin

de grootste moestuin van Zevenkamp e.o.

Kijk hier

Koken met de wijk

Koken met de wijk of mee eten?

Kijk hier
Facebook
Twitter
Instagram