Leer van professioneel kookdocent Marjan Smorenburg de fijne kneepjes van het inmaken. In deze workshop gaat ze je laten zien hoe je heerlijke jam, compote en chutney kunt maken. Geheel veganistisch én met louter fruitsuikers. Dus zonder de veelgebruikte geleisuiker. Als je op deze manier inmaakt proef je nog echt de natuurlijke smaken van fruit en groente. Neem je eigen potjes mee (let op: glazen potten met metalen twist off deksel). Zorg dat de etiketten eraf zijn. Je gaat naar huis met een potje jam, potje compote en potje chutney. Ook krijg je de recepten en een hand-out mee naar huis. Tijdens de workshop zorgt Marjan dat er op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden.
Locatie : ‘t Groene Stekkie, Cole Porterstraat 404 Ingang via de brug bij de Arthur van Schendeldreef
Ons initiatief is genomineerd voor een Appeltje van Oranje!
Als U ons initiatief een warm hart toedraagt, wilt U dan aub op ons stemmen?
Alvast dank voor Uw steun!